Златоград

Ресторант Кристал

Ресторантът разполага с 300 места, 150 от които в лятната градина. Тук бихте имали възможността да опитате вкусни родопски ястия и специалитети, както от българската така и от световната кухня, поднесени в изискана и луксозна обстановка.

Резервации за ресторанта могат да се правят на следния телефон: 0884/99 00 97

Ресторантът е удобно място за организиране на фирмени и сватбени тържества, бизнес-срещи и семинари. Вероятно винаги сте мечтали Вашата сватба да бъде уникална и незабравима. Ние ще Ви помогнем тя да се превърне в такава. Затова Ви предлагаме безброй възможности: избор на подходяща програма, украса, безплатен специално аранжиран за младоженците апартамент.

Ние Ви даваме възможност да направите Вашето тържество такова, каквото искате да бъде, с помощта на Вашите идеи и нашия опит.

Вашата сватба ще бъде толкова перфектна както само Комплекс „Кристал“ може да я направи. Защото ние имаме вярата, опита и възможностите да направим празненството, за което мечтаете.

Ние обичаме сватбените тържества и даваме същата всеотдайност, способност и отговорност, да направим уникално и неповторимо всяко празненство. За повече информация, моля свържете се с нас hotelkristal@abv.bg.

Резервации за ресторанта могат да се правят на следния телефон: 0884/99 00 97

ЖИВА МУЗИКА в ресторанта за любители на танци и кръшни хора! За да бъде престоят Ви още по-незабравим, по време на Вашата вечеря ще се насладите на нежни балади и класически хитове! В по-късните часове на вечерта нашият Оркестър ще отправи специални музикални поздрави за Вас и ще повиши Вашето настроение – това е моментът, в който може да се отдадете на ритъма на музиката и да се откъснете от Вашето ежедневие!

 България, 4980 Златоград,
ул. Беловидово 31

телефон: +359 3071/4454
GSM: +359 884 99 00 95
факс: +359 3071/4478

hotelkristal@abv.bg

Pin It on Pinterest

Share This